Puuportaat lasikaiteella vangitsevat katseen

Puuportaat lasikaiteella sopivat kotiin kuin kotiin. Lasinen kaide tuo suojaa ja estää esim. perheen pienempien tai lemmikkien tippumisen korkealta. Samalla kuitenkin lasikaide tuo avaruutta kotiin. AA Portaat Oy Oksakosken Puunjalostuksen valikoimaan kuuluu useita eri värivaihtoehtoja laseille. Yksi suosituimmista on lasi, joka on hivenen tummennettu: näin eivät elämän pienet jäljet heti näy. Sormenjäljet ja muut liat pinnasta on helppoa pyyhkiä pois.

  • Ehkäisee tehokkaasti putoamisen vaaralta.
  • Tuo avaruutta ja tyyliä kotiin.
  • Helppohoitoinen - sormenjäljet yms. eivät näy helposti.

Lasikaiteet kahdella eri kiinnitystavalla

Lasikaiteet voidaan kiinnittää kiinnikkeiden avulla tai upottaa ympäröiviin porras- tai kaidekehyksiin. Tutustu myös kaiteisiin ja käsijohteisiin.

Lisää kuvia muun muassa lasikaiteista löydät Kuvagalleriastamme.

Puuportaat lasikaiteella - kysy tarjous!

Tarjouksen pyytäminen kannattaa. Tulemme kotiisi tekemään mittaukset portaiden vaatimasta alasta ja suunnittelemme varta vasten kotiisi sopivan vaihtoehdon. Puuportaat valmistamme verstaallamme ja kuljetamme valmiina kotiisi. Hoidamme myös asennuksen. Kysy tarjous!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Lähetä kysymyksesi tai tarjouspyyntö helposti tällä lomakkeella. Vastaamme tiedusteluusi mahdollisimman pian. Voit myös tilata maksuttoman esitteen, josta löydät lisätietoja tuotteistamme. Mainitse silloin viestikentässä, että haluat esitteen.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

AA-Portaat Oy Oksakosken puunjalostus
Kokkolantie 771
69920 OKSAKOSKI

Y-tunnus: 1769709-4
Puh: 06 2410 2762

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

AA-Portaat Oy Oksakosken puunjalostus:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.