Puuportaat lasikaiteella vangitsevat katseen

Puuportaat lasikaiteella sopivat kotiin kuin kotiin. Lasinen kaide tuo suojaa ja estää esim. perheen pienempien tai lemmikkien tippumisen korkealta. Samalla kuitenkin lasikaide tuo avaruutta kotiin. AA Portaat Oy Oksakosken Puunjalostuksen valikoimaan kuuluu useita eri värivaihtoehtoja laseille. Yksi suosituimmista on lasi, joka on hivenen tummennettu: näin eivät elämän pienet jäljet heti näy. Sormenjäljet ja muut liat pinnasta on helppoa pyyhkiä pois.

  • Ehkäisee tehokkaasti putoamisen vaaralta.
  • Tuo avaruutta ja tyyliä kotiin.
  • Helppohoitoinen - sormenjäljet yms. eivät näy helposti.

Lasikaiteet kahdella eri kiinnitystavalla

Lasikaiteet voidaan kiinnittää kiinnikkeiden avulla tai upottaa ympäröiviin porras- tai kaidekehyksiin. Tutustu myös kaiteisiin ja käsijohteisiin.

Lisää kuvia muun muassa lasikaiteista löydät Kuvagalleriastamme.

Puuportaat lasikaiteella - kysy tarjous!

Tarjouksen pyytäminen kannattaa. Tulemme kotiisi tekemään mittaukset portaiden vaatimasta alasta ja suunnittelemme varta vasten kotiisi sopivan vaihtoehdon. Puuportaat valmistamme verstaallamme ja kuljetamme valmiina kotiisi. Hoidamme myös asennuksen. Kysy tarjous!

Kerro meistä kavereillesi

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Lähetä kysymyksesi tai tarjouspyyntö helposti tällä lomakkeella. Vastaamme tiedusteluusi mahdollisimman pian. Voit myös tilata maksuttoman esitteen, josta löydät lisätietoja tuotteistamme. Mainitse silloin viestikentässä, että haluat esitteen.