Yksilölliset portaat ovat osa kotisi sisustusta

Yksilölliset puuportaat syntyvät huolellisen suunnittelun tuloksena. Kaikki lähtee siitä, että mittaamme portaiden tarvitsevan alan ja tutustumme kotisi mahdollisiin erityisvaatimukseen. AA Portaat Oy Oksakosken puunjalostuksen verstas sijaitsee Perhon kunnassa, jossa valmistamme portaat käsityönä. Hoidamme myös paikoilleen asennuksen.

  • Tukeva runko on kestävä ja turvallinen.
  • Runsas valikoima lisävarusteita antaa valinnanvaraa.
  • Hoidamme kaiken mittauksesta asennukseen.
  • Portaat toimitetaan mittatarkkoina, joten halutessasi voit asentaa ne myös itse.

Laadukkaat materiaalit ja viimeistelevä pintakäsittely

Porrasmateriaaleissa on runsaasti valinnanvaraa. Pääasiassa puuportaisiin käytämme koivua, mäntyä, kuusta, tammea, pyökkiä ja saarnia. Kun näiden puiden pintaa käsitellään vielä oikeilla materiaaleilla, syntyy kulutusta kestävät ja silmiä hivelevät yksilölliset puuportaat. Jos pintakäsittelynä käytetään maalausta, portaiden materiaaleista on poistettu oksat. Näin vähennetään väri- ja kuultovaikutusta. Muissa portaissa näkyvien osien materiaalina on lähes oksaton puu.

  • Puumateriaalit: koivu, mänty, kuusi, tammi, pyökki tai saarni.
  • Pintakäsittelyvaihtoehdot: maalaus, lakkaus, petsaus, öljykäsittely, vahaus tai edellisen yhdistelmä.

Valitse tyyliisi sopivat lisävarusteet

Valikoimastamme löytyy lukuisia lisävarusteita. Näitä ovat mm:

Huolellinen suunnittelu, huolellinen asennus…

…ja tuloksena on huolellinen lopputulos. Yksilölliset puuportaat valmistuvat verstaallamme asiantuntijoiden käsissä. Paneudumme huolellisesti jokaiseen yksityiskohtaan. Asiakkaillemme haluamme tarjota mahdollisen miellyttävän palvelukokemuksen, minkä johdosta tulemme myös asentamaan portaat puolestasi. Halutessasi voit toki asentaa ne itsekin, mutta suosittelemme asennuksen jättämistä ammattilaiselle.

Kerro meistä kavereillesi

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Lähetä kysymyksesi tai tarjouspyyntö helposti tällä lomakkeella. Vastaamme tiedusteluusi mahdollisimman pian. Voit myös tilata maksuttoman esitteen, josta löydät lisätietoja tuotteistamme. Mainitse silloin viestikentässä, että haluat esitteen.