Yksilölliset portaat ovat osa kotisi sisustusta

Yksilölliset puuportaat syntyvät huolellisen suunnittelun tuloksena. Kaikki lähtee siitä, että mittaamme portaiden tarvitsevan alan ja tutustumme kotisi mahdollisiin erityisvaatimukseen. AA Portaat Oy Oksakosken puunjalostuksen verstas sijaitsee Perhon kunnassa, jossa valmistamme portaat käsityönä. Hoidamme myös paikoilleen asennuksen.

 • Tukeva runko on kestävä ja turvallinen.
 • Runsas valikoima lisävarusteita antaa valinnanvaraa.
 • Hoidamme kaiken mittauksesta asennukseen.
 • Portaat toimitetaan mittatarkkoina, joten halutessasi voit asentaa ne myös itse.

Laadukkaat materiaalit ja viimeistelevä pintakäsittely

Porrasmateriaaleissa on runsaasti valinnanvaraa. Pääasiassa puuportaisiin käytämme koivua, mäntyä, kuusta, tammea, pyökkiä ja saarnia. Kun näiden puiden pintaa käsitellään vielä oikeilla materiaaleilla, syntyy kulutusta kestävät ja silmiä hivelevät yksilölliset puuportaat. Jos pintakäsittelynä käytetään maalausta, portaiden materiaaleista on poistettu oksat. Näin vähennetään väri- ja kuultovaikutusta. Muissa portaissa näkyvien osien materiaalina on lähes oksaton puu.

 • Puumateriaalit: koivu, mänty, kuusi, tammi, pyökki tai saarni.
 • Pintakäsittelyvaihtoehdot: maalaus, lakkaus, petsaus, öljykäsittely, vahaus tai edellisen yhdistelmä.

Valitse tyyliisi sopivat lisävarusteet

Valikoimastamme löytyy lukuisia lisävarusteita. Näitä ovat mm:

Huolellinen suunnittelu, huolellinen asennus…

…ja tuloksena on huolellinen lopputulos. Yksilölliset puuportaat valmistuvat verstaallamme asiantuntijoiden käsissä. Paneudumme huolellisesti jokaiseen yksityiskohtaan. Asiakkaillemme haluamme tarjota mahdollisen miellyttävän palvelukokemuksen, minkä johdosta tulemme myös asentamaan portaat puolestasi. Halutessasi voit toki asentaa ne itsekin, mutta suosittelemme asennuksen jättämistä ammattilaiselle.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 4Jaa

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Lähetä kysymyksesi tai tarjouspyyntö helposti tällä lomakkeella. Vastaamme tiedusteluusi mahdollisimman pian. Voit myös tilata maksuttoman esitteen, josta löydät lisätietoja tuotteistamme. Mainitse silloin viestikentässä, että haluat esitteen.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

AA-Portaat Oy Oksakosken puunjalostus
Kokkolantie 771
69920 OKSAKOSKI

Y-tunnus: 1769709-4
Puh: 06 2410 2762

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

AA-Portaat Oy Oksakosken puunjalostus:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.