Käsintehdyt puuportaat rakentuvat taidolla ja tunteella

AA Portaat Oy Oksakosken puunjalostuksen käsintehdyt puuportaat on suunniteltu tarkkaan asiakkaan tiloihin ja tyyliin sopivaksi. Kaikki lähtee siitä, että tulemme käymään kotonasi ja otamme mitat portaikon vaatimasta tilasta. Tämän jälkeen suunnittelemme ja rakennamme verstaallemme käsintehdyt puuportaat parhaimmista puumateriaaleista. Tulemme myös asentamaan portaat kotiisi. Lue alta lisää valmistusprosessista!

  • Yksilöllistä käsityötä, parhaimmista puumateriaaleista.
  • Tulemme kotiisi ottamaan mitat ja asentamaan valmiit portaat.
  • Verstaamme sijaitsee Oksakoskella, mutta toimimme laajasti Suomessa.

Runkorakenne vahvasta laatupuusta

Valmistamme reisilankut ja askelmat lamelliliimatusta puusta, jonka paksuus on 43 mm. Jotta runkorakenne olisi mahdollisimman tukeva, upotetaan askelmat reisilankkuun koko leveydeltään. Askelman alapintaan tuleva lapsieste lisää tukevuutta ja parantaa turvallisuutta.

Kauniit kaiteet ovat osa yksilöllistä sisustusta

Käsintehdyt puuportaat saavat koristeekseen käsintehdyt kaiteet. Kaide kiinnitetään reisilakun sivuun tai päälle, satulaportaissa kiinnitys tapahtuu askelmiin tai alajohteella hieman irti askelmista. Kaiteeseen tuleva käsijohde kiinnitetään pystypuolien päälle. Ruuvikiinnitys on näkymätön ja tukeva käsijohteen alla olevan lovetun ohjauspuun ansiosta.

Lue lisää:

Lisävarusteilla toimivuutta ja upeaa ulkonäköä

Valmistamme käsintehtyihin puuportaisiin tarkoitettuja lisävarusteita, joilla luomme portaista juuri näköisesi. Lisävarusteisiin kuuluvat kaiteet, aidat, portit, tasohyllyt ja lasikaiteet.

Kerro meistä kavereillesi

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Lähetä kysymyksesi tai tarjouspyyntö helposti tällä lomakkeella. Vastaamme tiedusteluusi mahdollisimman pian. Voit myös tilata maksuttoman esitteen, josta löydät lisätietoja tuotteistamme. Mainitse silloin viestikentässä, että haluat esitteen.