Käsintehdyt puuportaat rakentuvat taidolla ja tunteella

AA Portaat Oy Oksakosken puunjalostuksen käsintehdyt puuportaat on suunniteltu tarkkaan asiakkaan tiloihin ja tyyliin sopivaksi. Kaikki lähtee siitä, että tulemme käymään kotonasi ja otamme mitat portaikon vaatimasta tilasta. Tämän jälkeen suunnittelemme ja rakennamme verstaallamme käsintehdyt puuportaat parhaimmista puumateriaaleista. Tulemme myös asentamaan portaat kotiisi. Lue alta lisää valmistusprosessista!

Ota yhteyttä

Puuportaidemme edut

  • Valmistamme portaat yksilöllisenä käsityönä parhaimmista puumateriaaleista.

  • Tulemme kotiisi ottamaan mitat ja asentamaan valmiit portaat.

  • Verstaamme sijaitsee Oksakoskella, mutta toimimme laajasti Suomessa.

Ota yhteyttä!

Runkorakenne vahvasta laatupuusta

Valmistamme reisilankut ja askelmat lamelliliimatusta puusta, jonka paksuus on 43 mm. Jotta runkorakenne olisi mahdollisimman tukeva, upotetaan askelmat reisilankkuun koko leveydeltään. Askelman alapintaan tuleva lapsieste lisää tukevuutta ja parantaa turvallisuutta.

Kysy lisätietoja

Kauniit kaiteet ovat osa yksilöllistä sisustusta

Käsintehdyt puuportaat saavat koristeekseen käsintehdyt kaiteet. Kaide kiinnitetään reisilakun sivuun tai päälle. Satulaportaissa kiinnitys tapahtuu askelmiin tai alajohteella hieman irti askelmista. Kaiteeseen tuleva käsijohde kiinnitetään pystypuolien päälle. Ruuvikiinnitys on näkymätön ja tukeva käsijohteen alla olevan lovetun ohjauspuun ansiosta. Lue lisää myös lasikaiteista, kaiteista ja käsijohteista sekä hatuista ja puolista!

Lisävarusteilla toimivuutta ja upeaa ulkonäköä

Valmistamme käsintehtyihin puuportaisiin tarkoitettuja lisävarusteita, joilla luomme portaista juuri näköisesi. Lisävarusteisiin kuuluvat kaiteet, aidat, portit, tasohyllyt ja lasikaiteet.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!