Käsintehdyt puuportaat rakentuvat taidolla ja tunteella

AA Portaat Oy Oksakosken puunjalostuksen käsintehdyt puuportaat on suunniteltu tarkkaan asiakkaan tiloihin ja tyyliin sopivaksi. Kaikki lähtee siitä, että tulemme käymään kotonasi ja otamme mitat portaikon vaatimasta tilasta. Tämän jälkeen suunnittelemme ja rakennamme verstaallemme käsintehdyt puuportaat parhaimmista puumateriaaleista. Tulemme myös asentamaan portaat kotiisi. Lue alta lisää valmistusprosessista!

  • Yksilöllistä käsityötä, parhaimmista puumateriaaleista.
  • Tulemme kotiisi ottamaan mitat ja asentamaan valmiit portaat.
  • Verstaamme sijaitsee Oksakoskella, mutta toimimme laajasti Suomessa.

Runkorakenne vahvasta laatupuusta

Valmistamme reisilankut ja askelmat lamelliliimatusta puusta, jonka paksuus on 43 mm. Jotta runkorakenne olisi mahdollisimman tukeva, upotetaan askelmat reisilankkuun koko leveydeltään. Askelman alapintaan tuleva lapsieste lisää tukevuutta ja parantaa turvallisuutta.

Kauniit kaiteet ovat osa yksilöllistä sisustusta

Käsintehdyt puuportaat saavat koristeekseen käsintehdyt kaiteet. Kaide kiinnitetään reisilakun sivuun tai päälle, satulaportaissa kiinnitys tapahtuu askelmiin tai alajohteella hieman irti askelmista. Kaiteeseen tuleva käsijohde kiinnitetään pystypuolien päälle. Ruuvikiinnitys on näkymätön ja tukeva käsijohteen alla olevan lovetun ohjauspuun ansiosta.

Lue lisää:

Lisävarusteilla toimivuutta ja upeaa ulkonäköä

Valmistamme käsintehtyihin puuportaisiin tarkoitettuja lisävarusteita, joilla luomme portaista juuri näköisesi. Lisävarusteisiin kuuluvat kaiteet, aidat, portit, tasohyllyt ja lasikaiteet.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Lähetä kysymyksesi tai tarjouspyyntö helposti tällä lomakkeella. Vastaamme tiedusteluusi mahdollisimman pian. Voit myös tilata maksuttoman esitteen, josta löydät lisätietoja tuotteistamme. Mainitse silloin viestikentässä, että haluat esitteen.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

AA-Portaat Oy Oksakosken puunjalostus
Kokkolantie 771
69920 OKSAKOSKI

Y-tunnus: 1769709-4
Puh: 06 2410 2762

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

AA-Portaat Oy Oksakosken puunjalostus:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.